neděle 9. června 2013

Zdravá Vagína

V novém čísle časopisu Zdravá Vagína: In & Out ze světa šoubyznysu aneb Všechno co jste chtěli vědět o celebritách a dalších stupidních mrdkách! Módní gestapo, reklamy na předraženou kosmetiku, tipy jak nebejt tlustá píča a jak se neoblíkat jako blbá kráva, a mnohé další životně důležité informace jenom pro vás! Doporučíme Vám, jaké biomrkve kde nakupovat, abyste si udrželi linii, protože určitě žerete hovna! Spousta barevnejch obrázků a málo textu, abyste si nezapařili ty vaše debilní hlavičky!

OUT
Tento týden dostává OUT Avril Laviňová, jelikož si bude brát zpěváka Nickelback. To už je sama o sobě píčovina jak drát, ještě horší je, že před pár lety dala kopačky zpěvákovi Sum 41, údajně kvůli tomu, že měl "problémy s braním kokainu". Osobně teda nechápu, jak s tim může mít někdo problém. Stačí udělat jakous takous lajnu, srolovat bankovku nebo vzít brčko, a sát rypákem jak debil dokud se vám nerozpůlí hlava. Každopádně zpěvák Nickelback problémy s braním kokainu evidentně nemá, ale i tak má kurevsky daleko k tomu bejt skejtr boj.

IN
Kapela Nightwork! Tento bezpochyby klenot české hudební scény je to nejlepší, co může česká kultura nabídnout. Svědčí o tom i jejich nově avizované album s názvem "Čauki Mňauki" a videoklip k singlu, který kapela natáčela v krojích s Ondřejem Soukupem. Osobně si nedovedu představit nic krutopřísnějšího, snad jen letošní vystoupení Kabátů na festivalu Rock for People. A to ani nejsem žádná mladičká píča, která ždíme kalhotky pokaždý, když vidí Dyk. Nightwork prostě jedou, posunují hranice umění a hudby co nejdál to jde, takhle talentovaná kapela vzniká jednou za dekádu. A já o tom něco vim, tak trochu do toho dělám a dost se v tom vyznám.

Bořivoj Blána, redaktor rubriky OnaDnes

Žádné komentáře :

Okomentovat