neděle 9. března 2014

Bývalým rodičům, kamarádům, milenkám

Zajímalo by mě, jak často chodíš na můj profil a snažíš se najít nějakou spojitost mezi těma částečně fiktivníma kecama některýho z mých alter eg a tím, co se mezi námi stalo. I přes to, že již nejsme přáteli ani followery a léta se nevídáme, tak to děláme občas každej, když během osamělýho večera převezmu otěže ve všech těch nakaženejch hlavách. V rámci sebemrskačství přiživujeme svý falešný představy při sebemenší zmínce o čemkoli, co by se nás mohlo týkat, vytváříme nepravdivý scénáře a přikládáme jim zbytečně velkou hodnotu. Sypeme sůl do rány, která se v první řadě otevřela kvůli nějaký milostivý lži.

Hlavně nezapomínej: za svůj posranej život si nemůžeš sám. Jakýkoli špatný rozhodnutí, který uděláš, je chyba těch zmrdů, kterejma se obklopuješ. Neudělej tu hloupost, kterou učinilo už tolik naivních slabejch blbců, nepřebírej odpovědnost za svý činy a jejich důsledky. Vždycky se najde obětní beránek nebo ta správná výmluva, stačí se jen pořádně rozhlídnout. Nebuď hrdina. Všechno je lež. Máš na píču práci s malým platem? Za to můžou cikáni, ne tvoje neschopnost. Seš agresivní, když se vožereš? Tos zdědil po rodičích, který tě vychovali, s tim přece nic nenaděláš. Tvůj partner je ti nevěrnej? Je to chyba toho sráče nebo je to kurva, za to nemůže tvoje sobectví, s tebou přece musí bejt šťastnej každej.

Připadáš si jako oběť a řídíš se svojí vlastní verzí pravdy? Pak 'seš debil a všechno jde podle plánu. I když o tom nevíš, pořád čekáš, až se dozvíš celej příběh. Do tý doby kolem sebe kopej, a kopej tvrdě. Kaž vodu a lej do sebe a všech kolem jed, uzavři je do vakua a sleduj pomalou smrt. Schopnost kritickýho myšlení a logickýho uvažování už tě, zdá se, úplně opustilo. Pamatuješ si ještě na ty naše zhulenecký kecy o důležitosti kamarádství, lásky, oproštění se od vlastního ega? Zapomeň na ně. Gratuluji, zradil jsi všechno, čemu jsi kdy věřil. Jakmile se dostaneme do bodu fyzickýho násilí, moje práce je u konce. Nezbývá než si dát pár panáků na kuráž, sjet profily všech těch kriplů a vyrazit do boje. Slovy nedokážu vyjádřit, jak jsem na tebe hrdý.

Tvůj Reff Sojvil

Žádné komentáře :

Okomentovat